Casatorii ciudate?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by corinadana

quote:
Originally posted by Leditia

Nu inteleg lipsa asta de toleranta si nici interesul vadit pt ce fac altii in intimitatea lor.E treaba lor.Nu cred ca heterosexualii sunt mai buni cu ceva decat homosexualii..oamenii suntem cu totii si vad ca inca mai sunt persoane care au probleme cu toleranta..sau intoleranta..no offence

POZE

" Interes vadit ptr ce fac altii in intimitatea lor" Singura problema Leditia e ca intimitatea lor e de multe ori pe plaja. As vrea sa stiu si eu ce i ai putea raspunde copilului tau de 6 ani cand vede doi barbati sarutanduse de mama focului!!!!Bleah!!!
N am spus ca nu i tolerez sau ca i as condamna am zis doar ca mi e ciudat cand ii vad.

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Corina nu mai vreau sa-ti zic decat atat "traieste si lasa si pe altii sa traiasca"!Nu mai judeca atat de mult pe cei din jur,nu esti in masura!
Nu ti-as dori sa fi judecata ca ei,huiduita pe strada,exclusa,persecutata si sa ti sa spuna cuvinte taioase in fata de catre unii care nu sunt cu nimic mai buni.
Ca multi spun ca nu sunt normali.Cine zice asta?Cine defineste normalul?Inafara de faptul ca au alta orietare sexuala,sunt la fel..sunt oameni!
Nu am inteles sub tau..si ce vrei cu el.
In fine,asta e parerea mea si aveam o semnatura,ti-o dedic "judecand prea mult,uiti sa iubesti"!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

eu zic ca homosexualitatea este o chestie cu care te nasti,o problema generica pe care sigur nu si-au dorita si in plus a existat din totdeauna-ca am mai auzit chestii de genul "inainte nu era asa"-ba era si pe vremea neandhertalilor
si atunci de ce a respinge astfel de oameni,de fapt cred ca e la fel ca atunci cand resingem oameni cu handicapuri. nasol si pacat.
mie una imi par foarte interesanti homosexuali si mi-ar placea sa am prieteni cu alta orientare sexuala.si nu vad de ce ne-am oripila la gandul vietilor lor sexuale-in primul rand ca nu ar trebui sa ne gandim la asta si in plus ce facem noi bisexuali vi se pare asa de nepacatos?!
eu sunt de acord cu ei si vreau sa aiba aceleasi drepturi ca si noi!sa se casatoreasca!casa de piatra pentru ei.sa va uitati la "Ingeri in america"

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bravo lor ca-si tin capul sus si-si traiesc viata asa cum considera ei mai bine! Pai ce ei nu au voie sa fie fericiti si impliniti? Ce, nu-s tot oameni? Doar asa ca tot felul de indoctrinati de comunism sau de norme religioase si intoleranti pina in git ii pune la coltz!?Atita timp cit muncesc, isi platesc taxele si nu incalca vreo lege trebuiesc priviti ca orice cetatean normal ale carui libertati trebuiesc respectate. Nu e treaba nimanui sa le ceara socotela sau sa ii clasifice in fel si chip pt ce fac in viata lor privata, ce maninca, ce culoare au la piele sau la ochi, cu cine si cum fac sex. Pai de ce sa nu se tina de mina pe strada sau sa nu se pupe? Tu nu o faci cu sotzul? Daca e vb de sex in spatii publice, legea se aplica si pt heterosexuali si pt gay la fel. Ori ce vrei sa zici, ca toti homosexulaii fac sex in public? Si tinereii infierbintati care o fac prin boscheti, plaja, masina, toaletele de disco sau mai stiu eu unde, sunt ok?Daca mentalitatea asta ostila a unora s-ar schimba, poate va veni si o zi cind ei vor putea infia copii. Pt ca de fapt cel mai greu pt un copil intr-o fam gay ar fi intoleranta societatii si felul cum si-o manifesta: dezgust, greata, voma etc etc stiti voi mai bine.Ca e clar ca a fi gay nu e o moda, nu se deprinde de la parinti sau prieteni, pur si simplu te nasti asa.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

vikinga ca bine mai zici.numai noi oamenii suntem vinovati de ceea ce se intampla.ca am vazut si eu o mamica care zicea cum sa ii zica copilului despre doi gay.pai ar trebui sa fim foarte atenti ca parinti sa nu le inoculam copiilor ura noastra si indoctrinarea,responsabilitatea noastra este foarte mare.noi trebuie sa ii invatam sa fie toleranti si asa lumea va fi mai buna si unii copii care acum nu au nici o sansa vor avea poate intr-o familie de gay si vor di mai fericiti acolo tocmai pentru ca vor fi mai toleranti.
toleranta pt gay!peace

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by avenirv

"democratie" vine de la gay (in grecia antica a fii gay era norma)
pitagora a fost gay.
solon, cel mai intelept dintre grecii antici, a provocat furori aparind la o sindrofie cu o...femeie.
acei eroi antici care sint pictati in toate tablourile ce va incinta privirile au fost gay.
oscar wilde a fost gay.
ceaikovski a fost gay.
fiica lui cheyney este gay.
de romani, ce sa mai vorbim, stramosii nostrii...
inainte de crestinism NIMENI nu condamna gay-ii.
majoritatea trecuta si prezenta a lumii culturale de calitate, a celor ce lucreaza cu frumosul sint gay.

te si intrebi, care de fapt este "normalul" ?
raspunsul meu: ala care procreeaza specia.

Ma indoiesc ca pentru a fi om de calitate trebuie sa fii gay.E cam exagerata treaba.

Oricum o luam sunt cam ciudati cu toata toleranta noastra.

Eu nu cunosc astfel de persoane dar nici nu-mi doresc pentru ca (din cauza prejudecatilor sau a felului meu de a fi)as avea MARI retineri fata de ele.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

In ultimul numar din Dilema,un capitolas cu mai multe articole despre homosexualitate, privita din mai multe puncte de vedere: Parteneri de acelasi sex. Mie mi s-a parut foarte interesant.

http://www.algoritma.ro/dilema/fw.htm?current=107/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu mi am spus doar parerea mea ca s ciudati! Asa mi se par! Ce pot sa fac?? Acum de la asta pana la judecata huiduita exclusa persecutata etc ca ei whew! ce mai cale lunga!!!Nici macar nu a fost vorba de asta!De ce atata deraiere?????

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

eu zic ca homosexualitatea este o chestie cu care te nasti,o problema generica pe care sigur nu si-au dorita si in plus a existat din totdeauna-ca am mai auzit chestii de genul "inainte nu era asa"-ba era si pe vremea neandhertalilor
si atunci de ce a respinge astfel de oameni,de fapt cred ca e la fel ca atunci cand resingem oameni cu handicapuri. nasol si pacat.
mie una imi par foarte interesanti homosexuali si mi-ar placea sa am prieteni cu alta orientare sexuala.si nu vad de ce ne-am oripila la gandul vietilor lor sexuale-in primul rand ca nu ar trebui sa ne gandim la asta si in plus ce facem noi bisexuali vi se pare asa de nepacatos?!eu sunt de acord cu ei si vreau sa aiba aceleasi drepturi ca si noi!sa se casatoreasca!casa de piatra pentru ei.sa va uitati la "Ingeri in america"

De felul meu sunt o persoana careia nu-i pasa ce fac ce-i din jur,fiecare e liber sa faca ce vrea si ce pofteste.Dar citind cele scrise de voi nu pot sa ma gandesc daca peste ani de zile ati descoperi ca al vosru copil este homosexual atunci tot atat de open mind ati fi?La fel de toleranti?Nu,capul n-o sa il luati,o sa fiti alaturi de el (probabil) dar n-o sa priviti lucrurile din alta perspectiva?Oare?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Poate ca voia sa spuna ca toti creatorii de moda de calitate sint gayƒº. Lasind la o parte gluma (apropo stiti bancul ca si noi, romanii, sintem gay caci ne tragem din Traian si Decebal) prima mea reactie a fost de ce ai zis ¡§casatorii ciudate?¡¨ apoi vazind despre ce e vorba reactia mea fost ca a lui yank¡K fata asta e venita de putin timp aici. Probabil ca n-ai apucat perioada (acum 2 ani cred) cind un cuplu gay voia sa infieze niste copii bolnavi de sida si cind un judecator nu-i lasa. O celebritate, o actrita al carei nume in scapa acum, dar care semana cu Roseanne, plinutza si avea un talk show si o revista infiase deja un copil si a iesit in fata si a declarat public ca e gay si a intrebat oamenii cu ce ea ea mai mult mama decit un cuplu normal si ca daca pe ea o accepta ca mama atunci trebuie sa-I accepte si pe cei doi din Florida sau de unde erau ei¡K in fine cazul a fost dezbatut mult in media. Ce-i spui copilului tau? Ca exista si oameni care au partener de acelasi sex. Simplu. Nici eu nu suport sa vad filme despre ei mai ales care arata si scene (ultimul film a lui Almodovar, regizor pe care il iubesc, este plin cu scene grafice de acest gen) dar in acelasi timp am prieteni gay si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

De felul meu sunt o persoana careia nu-i pasa ce fac ce-i din jur,fiecare e liber sa faca ce vrea si ce pofteste.Dar citind cele scrise de voi nu pot sa ma gandesc daca peste ani de zile ati descoperi ca al vosru copil este homosexual atunci tot atat de open mind ati fi?La fel de toleranti?Nu,capul n-o sa il luati,o sa fiti alaturi de el (probabil) dar n-o sa priviti lucrurile din alta perspectiva?Oare?

Tocmai ideea ca intr-o zi va trebui, poate, sa infrunti o astfel de masturisire a copilului tau, sa-i accepti partenerul de acelasi sex pentru ca asta il face pe el fericit, tocmai ideea asta, ziceam, trebuie sa-ti deschida mintea. Este copilul tau nu numai daca gindeste ca tine, este copilul tau. punct. Si trebuie sa fii capabil sa te lupti cu lumea intreaga pentru el, nu sa te dai dupa gura lumii si sa-l dai afara ca, vai, te face de ris.
M-ar face de ris daca ar face vreo mare prostie gen crima, furt, mai stiu eu ce minune si atunci as considera ca am esuat ca parinte, nu pentru ca iubeste o alta persoana , intimplator, de acelasi sex cu el.

Mergi la inceput